Home / archiefcentraal / geslaagd concert met orkest van het oosten in heino

Wat geweldig” en: “Dat komt vast nog wel een keer weer naar Heino!” Het enthousiasme over het gezamenlijke concert dat het Orkest van Oosten, Ons Genoegen Heino, Orpheus Bathmen en de Holtense muziekvereniging afgelopen zondagmiddag gaven in een grote loods bij de familie Reuvekamp in Heino was groot. 

geslaagd concert met orkest van het oosten in heino

Ruim vijfhonderd bezoekers zagen hoe de drie gezamenlijke fanfareorkesten het programma openden met het werk Vitae Lux. Nadat ze hun set hadden afgesloten met Halleluja van Leonard Cohen volgde het Orkest van het Oosten, deze keer gedirigeerd door Joost Smeets. Het orkest bracht enkele herkenbare stukken uit onder andere de ouverture van Rossini en de opera Carmen ten gehore. Het publiek luisterde muisstil.

Ook de drie dirigenten van de amateurverenigingen kregen de kans om een stuk te dirigeren van het Orkest van het Oosten. Tot slot speelden de vier orkesten het speciaal voor deze gelegenheid gecomponeerde stuk ‘Pas de Deux’. Het publiek was laaiend enthousiast en beloonde de verrichtingen met twee staande ovaties.

Lees ook

Herinneringswandelroutes in Raalte en Heino in kader van Wereld Alzheimerdag

RAALTE – In het kader van Wereld Alzheimerdag worden in de week van 20 tot …

Home / Nieuws / Geslaagd concert met Orkest van het Oosten in Heino

Geslaagd concert met Orkest van het Oosten in Heino

HEINO – “Wat geweldig” en: “Dat komt vast nog wel een keer weer naar Heino!” Het enthousiasme over het gezamenlijke concert dat het Orkest van Oosten, Ons Genoegen Heino, Orpheus Bathmen en de Holtense muziekvereniging afgelopen zondagmiddag gaven in een grote loods bij de familie Reuvekamp in Heino was groot. Ruim vijfhonderd bezoekers zagen hoe de drie gezamenlijke fanfareorkesten het programma openden met het werk Vitae Lux. Nadat ze hun set hadden afgesloten met Halleluja van Leonard Cohen volgde het Orkest van het Oosten, deze keer gedirigeerd door Joost Smeets. Het orkest bracht enkele herkenbare stukken uit onder andere de ouverture van Rossini en de opera Carmen ten gehore. Het publiek luisterde muisstil. Ook de drie dirigenten van de amateurverenigingen kregen de kans om een stuk te dirigeren van het Orkest van het Oosten. Tot slot speelden de vier orkesten het speciaal voor deze gelegenheid gecomponeerde stuk ‘Pas de Deux’. Het publiek was laaiend enthousiast en beloonde de verrichtingen met twee staande ovaties. Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Oecumenische viering in kader van Vredesweek

WIJHE – In de Nicolaaskerk in Wijhe vindt op dinsdag 21 september de jaarlijkse oecumenische …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.