geslaagd concert met orkest van het oosten in heino

Ruim vijfhonderd bezoekers zagen hoe de drie gezamenlijke fanfareorkesten het programma openden met het werk Vitae Lux. Nadat ze hun set hadden afgesloten met Halleluja van Leonard Cohen volgde het Orkest van het Oosten, deze keer gedirigeerd door Joost Smeets. Het orkest bracht enkele herkenbare stukken uit onder andere de ouverture van Rossini en de opera Carmen ten gehore. Het publiek luisterde muisstil.

Ook de drie dirigenten van de amateurverenigingen kregen de kans om een stuk te dirigeren van het Orkest van het Oosten. Tot slot speelden de vier orkesten het speciaal voor deze gelegenheid gecomponeerde stuk ‘Pas de Deux’. Het publiek was laaiend enthousiast en beloonde de verrichtingen met twee staande ovaties.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.