gemeente raalte haalt snoeihout op in buitengebied

Bewoners van het buitengebied kunnen in de week van 10 tot en met 14 december snoeihout gratis laten ophalen. Het ter plaatse laten versnipperen kost 10 euro per m3. Het op te halen hout moet wel aan een paar voorwaarden voldoen.

– De hoeveelheid hout heeft tenminste een omvang van 6 m³.  Minder kan wel aangemeld worden maar moet zelf naar een locatie in de buurt gebracht worden. Op basis van de aanmeldingen wordt een aantal locaties aangewezen, waar het snoeihout wordt verzameld.
– Er kan alleen houtige massa aangeboden worden dat geen blad bevat. Snoeiafval van meidoornheggen, beukenhagen, coniferen en laurier is niet geschikt om te versnipperen.
– Ook stronken of stobben, kluiten, struiken, siergras, bamboe, tuinhout en rasterpalen zijn niet geschikt om te versnipperen.

Aanmelden
ANV Groen Salland voert de Snipperroute uit voor de gemeente Raalte. Aanmelden kan door vóór 26 november te mailen naar ANV Groen Salland via groensalland@kpnmail.nl. Op staging2.raalte.nl/snipperroute is meer informatie te vinden over de Snipperroute.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.