Home / archiefcentraal / fleetwood mac tribute bij reimink heeten

De formatie Mirage brengt op zaterdag 17 november een tribute aan Fleetwood Mac in Reimink in Heeten. Dit in het kader van de concertserie ‘Tribute tot he Legends’.

fleetwood mac tribute bij reimink heeten

Mirage bestaat uit vijf muzikanten die allen hun sporen ruimschoots hebben verdiend en nu ook hun passie voor de muziek van Fleetwood Mac hebben besloten te delen. “Als je de ogen dicht doet, heb je het idee dat de echte band bij ons staat te spelen. En als je de ogen open doet, zie je zelfs de mysterieuze kleding en kachelpijphoeden”, verzekert Patrick Reimink.

Denk je deze avond dus de kenmerkende stem van Stevie Nicks te horen, is het ‘gewoon’ leadzangeres Chaja van der Heide die nummers als Dreams, Rhiannon, Gipsy of Sarah ten gehore brengt. En nummers als Songbird en You make lovin’ fun’ worden in dit geval op geweldige wijze vertolkt door toetsenist Louise van Sande Bakhuyzen in plaats van Christine McVie.
Natuurlijk passeren ook monumentale, emotioneel geladen nummers zoals Tusk, Chain, Don ’t Stop en Go Your Own Way de revue waarin topgitarist Dominik Sprenger een hoofdrol speelt. Het geheel wordt bijeen gehouden door een krachtige ritmesectie gevormd door ex-Wild Romance drummer Guzz Genser en bassist Joyce van der Hoorn.
De zaal is die zaterdag geopend vanaf 20.00 uur. De entree bedraagt 17,50 euro. Zie verder www.reiminkheeten.nl.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Home / archiefcentraal / fleetwood mac tribute bij reimink heeten

De formatie Mirage brengt op zaterdag 17 november een tribute aan Fleetwood Mac in Reimink in Heeten. Dit in het kader van de concertserie ‘Tribute tot he Legends’.

fleetwood mac tribute bij reimink heeten

Foto: Mirage

Mirage bestaat uit vijf muzikanten die allen hun sporen ruimschoots hebben verdiend en nu ook hun passie voor de muziek van Fleetwood Mac hebben besloten te delen. “Als je de ogen dicht doet, heb je het idee dat de echte band bij ons staat te spelen. En als je de ogen open doet, zie je zelfs de mysterieuze kleding en kachelpijphoeden”, verzekert Patrick Reimink.

Denk je deze avond dus de kenmerkende stem van Stevie Nicks te horen, is het ‘gewoon’ leadzangeres Chaja van der Heide die nummers als Dreams, Rhiannon, Gipsy of Sarah ten gehore brengt. En nummers als Songbird en You make lovin’ fun’ worden in dit geval op geweldige wijze vertolkt door toetsenist Louise van Sande Bakhuyzen in plaats van Christine McVie.

Natuurlijk passeren ook monumentale, emotioneel geladen nummers zoals Tusk, Chain, Don ’t Stop en Go Your Own Way de revue waarin topgitarist Dominik Sprenger een hoofdrol speelt. Het geheel wordt bijeen gehouden door een krachtige ritmesectie gevormd door ex-Wild Romance drummer Guzz Genser en bassist Joyce van der Hoorn.

De zaal is die zaterdag geopend vanaf 20.00 uur. De entree bedraagt 17,50 euro. Zie verder www.reiminkheeten.nl

[youtube url=”https://www.youtube.com/embed/2HlX9VoT2g4″]

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.