fleetwood mac tribute bij reimink heeten

Mirage bestaat uit vijf muzikanten die allen hun sporen ruimschoots hebben verdiend en nu ook hun passie voor de muziek van Fleetwood Mac hebben besloten te delen. “Als je de ogen dicht doet, heb je het idee dat de echte band bij ons staat te spelen. En als je de ogen open doet, zie je zelfs de mysterieuze kleding en kachelpijphoeden”, verzekert Patrick Reimink.

Denk je deze avond dus de kenmerkende stem van Stevie Nicks te horen, is het ‘gewoon’ leadzangeres Chaja van der Heide die nummers als Dreams, Rhiannon, Gipsy of Sarah ten gehore brengt. En nummers als Songbird en You make lovin’ fun’ worden in dit geval op geweldige wijze vertolkt door toetsenist Louise van Sande Bakhuyzen in plaats van Christine McVie.
Natuurlijk passeren ook monumentale, emotioneel geladen nummers zoals Tusk, Chain, Don ’t Stop en Go Your Own Way de revue waarin topgitarist Dominik Sprenger een hoofdrol speelt. Het geheel wordt bijeen gehouden door een krachtige ritmesectie gevormd door ex-Wild Romance drummer Guzz Genser en bassist Joyce van der Hoorn.
De zaal is die zaterdag geopend vanaf 20.00 uur. De entree bedraagt 17,50 euro. Zie verder staging2.reiminkheeten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.