fenomenen en iconen in het hoftheater

Foto: Jeroen Les

Rayen Panday | Fenomeen
Rayen Panday brak in 2016 definitief door in Nederland met de voorstelling Niet Verder Vertellen en is momenteel één van de meest gewilde namen in de cabaretwereld. Met Fenomeen maakt Rayen dé voorstelling die het hele spectrum omvat. Persoonlijk, actueel, muzikaal en er wordt geen enkel onderwerp geschuwd. Een fenomeen beschrijft de wereld zoals we die ervaren, niet persé zoals die bestaat. Een fenomeen kan ook duiden op een bijzonder begaafd persoon of opvallend verschijnsel. Rayen Panday vindt zichzelf echter absoluut geen fenomeen. Hij beschrijft alles zoals het is, maar dan wel op fenomenale wijze.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Rayen Panday, op donderdag 29 november om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 18,00 per stuk.

Dennis Rudge & Joy Wielkens | The Mountaintop
In het vijftigste sterfjaar van Martin Luther King is de bekroonde Broadwayhit The Mountaintop voor het eerst in Nederland te zien. Dit bekroonde toneelstuk van de jonge zwarte schrijfster Katori Hall belicht hoe we van gewone mensen heiligen maken, en hoe heiligen gewone mensen blijken – breekbaar, kwetsbaar, bereikbaar. Hoe één stem de wereld wilde veranderen, en hoe zijn vroegtijdige dood hem dwong het stokje door te geven aan volgende generaties. Een fantasierijke hervertelling van de laatste avond uit het leven van een icoon.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de voorstelling The Mountaintop op vrijdag 30 november om 20:15 in het HOFtheater. Kaarten kosten € 21,00 per stuk.

Nashville Night | The Road to Bluebird Café
The Bluebird Café is een historische plek en niet voor niets het decor van de populaire dramaserie ‘Nashville’. Artiesten als LeAnn Rimes, Sheryl Crow en Taylor Swift ondervonden hun eerste successen in het Bluebird Café. De muzikanten van Nashville Night zullen je het gevoel geven dat je jezelf op deze historische plek begeeft. Zangeres Rachel Kramer trad onlangs nog op in het Bluebird Café en Jordyn Mallory, aanstormend talent uit Nashville, komt zelfs speciaal voor de show naar Nederland! Samen brengen zij een avond vol Country en Americana met de mooiste klassiekers, meerstemmig gezongen ingetogen liedjes en stevige uptempo nummers.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de voorstelling van Nashville Night op zaterdag 1 december om 20:15 in het HOFtheater. Kaarten kosten € 22,50 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.