eigenwijz kinderkleding en speelgoed sluit de deuren

Drie jaar geleden waren Frederike Boxman, Willemien Nijman en Anouk en Marian Diepman druk bezig de plannen uit te werken voor een kinderkleding- en speelgoedwinkel in Wijhe. In maart 2016 werd met trots de opening van EigenWijz Kinderkleding en Speelgoed gevierd. Al snel kwam Rineke Mulder erbij voor de inrichting van de winkel en Niek voor de marketing. “De eerste twee seizoenen verliepen goed en EigenWijz trok veel nieuwe nieuwsgierige klanten”, vertellen de ondernemers. “Om meer bekendheid, ook in de bredere regio, te krijgen startten wij met het concept ‘EigenWijz Doen!’, waarin activiteiten en informatieavonden voor ouders en kinderen werden georganiseerd. Vooral het ‘Papa en Mama Café’ was hierin een succes. We zochten de samenwerking met andere ondernemers voor modeshows, deden mee met diverse fairs in Wijhe en Heino en waren duidelijk aanwezig bij alle Gastvrij Wijhe activiteiten. We gingen ook de samenwerking aan met Ellen Schulten voor een tweedaagse PopUp Outlet store. Dit was zo succesvol dat wij het dit jaar voor de derde keer organiseren.”

Jammer genoeg moeten de ondernemers na ruim 2,5 jaar constateren dat dat alles niet heeft geresulteerd in groeiende verkopen. “Met pijn in ons hart moeten wij deze uitdaging achter ons laten en de winkel opheffen. Wij kregen van al onze klanten altijd hele goede reacties op zowel de winkel als ons assortiment. Wij hebben er alles aan gedaan om de bekendheid in Olst-Wijhe en de regio te vergroten en daarmee meer klanten te trekken. Dat is niet gelukt waardoor EigenWijz niet rendabel kon worden. Wij bedanken alle klanten voor het in ons gestelde vertrouwen en kijken terug op een prachtig avontuur!”
Op vrijdag 23 en zaterdag 24 november – tegelijk met de PopUp Outlet – opent EigenWijz voor het laatst haar deuren om de winkel zoveel mogelijk leeg te verkopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.