Eerste Sallandse Hobbybeurs in Nieuw Heeten groot succes

NIEUW HEETEN – De eerste Sallandse Hobbybeurs in de sporthal van de Belte trok zondag meer dan negenhonderd bezoekers. En dat overtrof de stoute verwachtingen van de organisatoren Marietje Pleizier, Roos Schrijver en Thecla Wijnbergen (de Cultuurgroep van de MFA). Ze werden overstelpt met complimenten. ‘Een prachtig beurs. Ruim opgezet. Een sporthal omgetoverd tot een gezellige markt. Een grote verscheidenheid aan hobby’s.‘ De 46 standhouders waren al even enthousiast. Sommigen verkochten goed, anderen waren er vooral ook om naamsbekendheid te krijgen. Iedereen was in elk geval erg tevreden. ‘’Tjongejonge wat wordt er wat afgeknutseld’’, liet een bezoeker zich spontaan ontvallen, terwijl hij met een verbaasde blik door de hal keek. Enkele kraamhouders meldden zich al weer aan voor een volgende keer. Zoals Erna Slot uit Holten. Ze is creatief op verschillende vlakken. Vogeltaarten maken, mutsen breien, kerst- en bloemstukjes maken. De kans is groot dat er volgend jaar inderdaad weer een hobbybeurs komt. “Eerst evalueren en bijtanken,’’ zeggen de drie organisatoren aangaande het overweldigende succes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.