Home / Sallandcentraal / Dubbele winst voor Sarah-Lynn Reuver

Dubbele winst voor Sarah-Lynn Reuver

RAALTE – Zondagmiddag vond in Raalte de tiende editie van de AV Salland Crossloop plaats. Honderden deelnemers, van jong tot oud, verschenen aan de start bij het HOFtheater. Sarah-Lynn Reuver maakte diepe indruk. Ze was bij de dames het snelst op de 5 km én de 10 km. Bij de heren won Michel van Vilsteren de 5 km; Arne Mulder won de 10 km. Fotograaf Luck Haerlman was erbij en maakte onderstaande foto van het (letterlijke en figuurlijk) aanstormende talent.

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.