Dick Slaats wint ClubFestival Zoom Out

HEINO – Dick Slaats heeft het ClubFestival van videoclub Zoom Out uit Heino gewonnen. De deelnemers kregen de opdracht om filmbeelden, gebaseerd op een scenario van Joke Zwaal uit Heino te monteren tot een geheel. Op 9 mei 2018 werden de filmbeelden met behulp van drie acteurs gedraaid. De opnames stonden onder leiding van Daan Utermark. De deelnemers aan het ClubFestival konden vervolgens met de beelden aan de slag. Op 12 november werden de vijf ingezonden filmversies getoond tijdens het jaarlijkse clubfestival van videoclub Zoom Out. De jury bestond ook dit jaar uit drie leden van videoclub Zwolle.
Uiteindelijk werd de film van Dick Slaats uitgeroepen tot de beste. De jury vond dat hij de sfeer van het verhaal het beste had weergegeven. Binnenkort is de film via staging2.zoomoutheino.nl te bewonderen. Op de foto neemt Dick Slaats de Alfons Slag Trofee in handen van Peter Hut, Martin de Fluiter en Theo Tekelenburg van videoclub Zwolle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.