De Vrolijke Schutters winnen Krommeloop Schiet Toernooi

HEINO – Schietteam De Vrolijke Schutters 1 heeft afgelopen vrijdag de vierde editie van het RegioBank Krommeloop Schiet Toernooi van schietsportvereniging de Treffer uit Heino gewonnen. In totaal deden 35 teams mee. De voorrondes waren op vier vrijdagen en een woensdag en afgelopen vrijdag volgde de finale.

De schietvereniging is erg content met de (nog) steeds groeiende belangstelling voor dit recreatieve toernooi. De deelnemers kunnen op een ontspannen wijze de schietsport ervaren. Na twee jaar achtereen het toernooi gewonnen te hebben, moesten de Elshofschutters hun meerdere erkennen in de Vrolijke Schutters 1 uit Heino. Zij schoten op vijf 5-rozenkaarten maar liefst 877 punten bij elkaar. De Bierschutters werden met 863 punten tweede, Team Wortelboer met 851 punten derde en De Elshofschutters vierde. De beste dame was Marloes Jonathans (174 punten); de beste man Wilco Eilander (181 punten). Zij ontvingen ook een bokaal.
Vrijblijvend kennismaken met De Treffer kan elke donderdagavond van 19.00 uur tot 23.00 uur in het onderkomen aan de Stationsweg 8b.
Meer info op staging2.svdetrefferheino.nl.

De Vrolijke Schutters. Foto: André Roelofs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.