Home / archiefcentraal / de nationale kunstweek en het landelijk atelierweekend

Van 10 tot en met 18 november vindt in heel Nederland de Nationale Kunstweek plaats. Een groot aantal kunstinstellingen, galerieën, kunstuitlenen, kunstenaars en gemeenten biedt tijdens de Kunstweek extra activiteiten, workshops, aanbiedingen, exposities en meer, waardoor kunstliefhebbers in heel Nederland een week lang extra van beeldende kunst kunnen genieten. Zo ook in Olst-Wijhe.

de nationale kunstweek en het landelijk atelierweekend

De Kunstweek start met de bekendmaking van de Kunstenaar van het jaar en wordt afgesloten met een grootschalige, internationale kunstbeurs in de Beursfabriek in Nieuwegein: de Nationale Kunstdagen op 10 en 11 november. Meer dan 200 kunstenaars tonen daar hun kunst.

In het eerste weekend van de Kunstweek vindt het Landelijk Atelierweekend plaats (17 en 18 november). Tijdens dit weekend stellen beroepskunstenaars in heel Nederland hun atelier open voor geïnteresseerden. Meer dan 250 ateliers in heel Nederland doen hieraan mee.
De deelnemers in Olst-Wijhe zijn: Ina Hascher met sieraden, Egbert Hascher met schilderkunst, Harry Ravers met glas, grafiek en sieraden (‘t Sal), Harry Ravers geeft bovendien tijdens de atelierdagen demonstraties druktechnieken geef op de locatie in Olst. Verder doen mee Hennie Schaapman met keramiek (‘t Sal), Anneke Mensink met beelden van kunststof (‘t Sal), Joke Proper met schilderkunst vanuit haar atelier in Deventer (‘t Sal).

Meer info: www.kunstweek.nl en www.landelijkatelierweekend.nl met het actuele overzicht van deelnemende locaties in heel Nederland.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Home / Algemeen / De Nationale Kunstweek en het Landelijk Atelierweekend

De Nationale Kunstweek en het Landelijk Atelierweekend

Van 10 tot en met 18 november vindt in heel Nederland de Nationale Kunstweek plaats. Een groot aantal kunstinstellingen, galerieën, kunstuitlenen, kunstenaars en gemeenten biedt tijdens de Kunstweek extra activiteiten, workshops, aanbiedingen, exposities en meer, waardoor kunstliefhebbers in heel Nederland een week lang extra van beeldende kunst kunnen genieten. Zo ook in Olst-Wijhe.

De Kunstweek start met de bekendmaking van de Kunstenaar van het jaar en wordt afgesloten met een grootschalige, internationale kunstbeurs in de Beursfabriek in Nieuwegein: de Nationale Kunstdagen op 10 en 11 november. Meer dan 200 kunstenaars tonen daar hun kunst.

In het eerste weekend van de Kunstweek vindt het Landelijk Atelierweekend plaats (17 en 18 november). Tijdens dit weekend stellen beroepskunstenaars in heel Nederland hun atelier open voor geïnteresseerden. Meer dan 250 ateliers in heel Nederland doen hieraan mee.

De deelnemers in Olst-Wijhe zijn: Ina Hascher met sieraden, Egbert Hascher met schilderkunst, Harry Ravers met glas, grafiek en sieraden (‘t Sal), Harry Ravers geeft bovendien tijdens de atelierdagen demonstraties druktechnieken geef op de locatie in Olst. Verder doen mee Hennie Schaapman met keramiek (‘t Sal), Anneke Mensink met beelden van kunststof (‘t Sal), Joke Proper met schilderkunst vanuit haar atelier in Deventer (‘t Sal).

Meer info: www.kunstweek.nl en www.landelijkatelierweekend.nl met het actuele overzicht van deelnemende locaties in heel Nederland.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.