Home / archiefcentraal / de diekschoevers hebben nieuwe prinsen

Op zaterdag 17 november werd het jubileumjaar, van carnavalsvereniging de Diekschoevers uit Wijhe, afgesloten met een gezellige receptie, waarna er afscheid kon worden genomen van jeugdprins Donell met zijn adjudant Thijs en later op de avond van de 44ste prins der Diekschoevers prins Gerben met adjudant Rick.

de diekschoevers hebben nieuwe prinsen

De prinsen worden opgevolgd door jeugdprins Jorn met adjudant Daan en prins Dennis met adjudant Erwin. De vereniging hoopt weer op een gezellig en sfeervol carnavalsjaar onder de bezielende leiding van deze heren.

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.