dames 1 van de bevers laten geen punt in lemelerveld

Tekst: Erik Paarhuis

De eerste set begonnen we niet scherp genoeg. Onnodige foutjes werden er gemaakt en de service druk van de laatste tijd was ver te zoeken. Onze strategie die we hadden uit gedokterd pakte ook helemaal niet goed uit. De dames deden precies wat we hadden afgesproken en getraind maar we konden de bal niet op de grond krijgen. We hadden deze set geen schijn van kans en verloren deze met 15-25.

De 2de set begonnen we beter te spelen, tot 17-17 bleven we mooi bij maar konden het niveau niet vast houden. Vooral door de goede blok acties van Donitas kwamen we niet meer aan scoren toe. Deze set verloren we met 21-25.

Dan de 3de set zien te winnen om zo nog de winst binnen te halen. Helaas liep dat ook weer iets anders dan we hadden verwacht. We kwamen direct weer een punt of 5 achter en dan weet je dat het steeds moeilijker wordt om deze set nog om te zetten tot winst. Wat we ook wisselden en probeerden we kregen het niet voor mekaar om te scoren. We verloren ook deze set met 15-25.

De 4de set, hier kwamen we weer een beetje op ons niveau. Er werd meer service druk uitgeoefend en we bleven uitstekend bij. Helaas verloren we deze set met 27-29. Het was jammer dat we hier niet een puntje aan over hielden.

We staan nu op een verdiende 6e plaats in de competitie. Zaterdag mogen we het op nemen tegen VC Sneek. Daar moeten we weer laten zien dat we kunnen volleyballen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.