Dag!enDoen! zoekt meer vrijwilligers

OLST – Nadat de informatiestroom over het project Dag!enDoen! in de gemeente Olst-Wijhe op gang kwam, is er veel belangstelling voor het project ontstaan. Steeds meer ouderen maken gebruik van de tablet waarop zij dagelijks kunnen zien wat er voor hen te doen is. Daarom is de organisatie op zoek naar meer vrijwilligers die de ouderen willen ondersteunen.

Dag!enDoen! zorgt ervoor dat ouderen die wat vaker aan activiteiten deel willen nemen hierover via een tablet een activiteitenoverzicht van elke dag krijgen, zich dezelfde dag nog kunnen aanmelden en met de Dag!enDoen!-auto naar deze activiteiten vervoerd worden. De activiteiten worden door vele organisaties in de gemeente aangeboden en door de Dag!enDoen!-medewerkers in een overzichtelijk schema gezet.
Voor het project is de organisatie nog op zoek naar extra vrijwilliger; mensen die de ouderen de eerste weken helpen bij het gebruik van de tablet (computerkennis is niet nodig) en desgewenst eens meegaan naar een activiteit. De werkzaamheden zijn uit te voeren op een dag/tijd dat het de vrijwilliger schikt. Wanneer de oudere de handigheid op de tablet te pakken heeft en begeleiding niet meer nodig is, loopt het contact af en kan de vrijwilliger er voor kiezen een volgende oudere te begeleiden. Meer informatie via: karin@dagendoen.nl of tel: 06 36157855

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.