Cultureel Café in teken van Theater Gnaffel

HEINO – Theater Gnaffel is op dinsdag 4 december te gast bij het Cultureel Café in de bibliotheek in Heino. Het poppentheater maakt voorstellingen voor jong en oud, waarin mensgrote poppen op magische wijze tot leven komen. Jolan van de Waeter vertelt er alles over. Ze laat de bezoekers kennismaken met een aantal poppen en de wereld achter de schermen van dit theatergezelschap. Verder laat ze zien hoe de poppen gemaakt worden en zet ze ter plekke een poppenhoofd in elkaar. Het is een interactieve voorstelling: zo kunnen bezoekers zelf uitproberen hoe ze de poppen kunnen laten toneelspelen. Aanvang is om 14.30 uur. De toegang is gratis (vrije gift). Graag aanmelding vooraf via staging2.bibliotheeksalland.nl, aan de balie in de Bibliotheek in Heino of per e-mail via cultureelcafeheino@bibliotheeksalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.