Home / archiefcentraal / creatieve kerst in middel

Voor alle inwoners van Middel is er ook dit jaar weer een gezellige avond. Deze vindt donderdag 13 december plaats in het Middelpunt, waarbij iedereen met een mooi kerststuk voor aan de deur naar huis gaat. Deze keer zijn er twee mogelijkheden. De totale kosten voor deze avond zijn inclusief koffie/thee en wat lekkers 15 euro per persoon.

creatieve kerst in middel

Vrijdagavond 14 december is er de mogelijkheid om (eventueel met hulp) een kerststuk te maken met eigen groen en kerst spullen. Aan deze avond zijn geen extra kosten verbonden, alleen consumptie wordt gerekend. Beide avonden beginnen om 19.00 uur. Aanmelden kan tot 8 december bij A. Eusman via p.eusman@planet.nl of 06-45862517.

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.