Home / archiefcentraal / creatieve doe middagen in wintersfeer

Bij ViaVie Welzijn kan iedereen elke twee weken creatief aan de slag in het Kulturhus in Holten. De creatieve middagen staan onder leiding van drie vrijwilligers die elke keer weer een leuk, creatief en betaalbaar programma in elkaar weten te zetten. Maar naast de creativiteit, is de gezelligheid onderling met het kopje koffie minstens net zo gezellig. Ontspannen bezig zijn in een gezellige sfeer, dat is waar de middagen om draaien.

creatieve doe middagen in wintersfeer

Vrijdag 30 november gaat de groep aan de slag met stenen schilderen, in een mooie winter / kerstsfeer. Opgeven voor het stenen schilderen kan t/m dinsdag 27 november, in verband met de inkoop van materialen. Een voorbeeld van de stenen is te vinden op de website van ViaVie Welzijn: www.viaviewelzijn.nl.

De middag is van 13.30 tot ongeveer 15.30 en de kosten bedragen 3,50 euro per middag, inclusief koffie en exclusief materiaalkosten.

Voor meer informatie en/of opgave, neem contact op met ViaVie Welzijn via 0548 36 27 55 of info@viaviewelzijn.nl.

Lees ook

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdag 3 augustus weer een avondexcursie bij landgoed Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.