Concert Gert van Hoef in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – Organist Gert van Hoef geeft op zaterdag 24 november een concert in de Willem Hendrik Zwart Hal in Lemelerveld. Gert (1994) is inmiddels heel bekend door zijn orgelfilmpjes op Youtube. Hij weet door zijn onbevangen en virtuoze orgelspel vele luisteraars te boeien. Het concert dat hij vorig jaar gaf in de WH Zwart Hal werd door muziekliefhebbers uit het hele land en zelfs Duitsland bezocht. Op het programma staan werken van onder andere WH Zwart, F. Mendelssohn, A. Guilmant en P. Tchaikovsky. Aanvang is om 20.00 uur. De entreeprijs bedraagt 12 euro, inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Reserveren is mogelijk op tel. 0572-371838 (Huetink) of per e-mail: adhuetink@gmail.com. Meer info: staging2.huetink-royalmusic.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.