con amore houdt kerstconcert in heilig hart

De zangers worden ondersteund door pianist/organist Bert Bootsma en het Harderwijks Strijkorkest. Yvonne Boerdam, lid van Con Amore en sopraansoliste, zal enkele prachtige solo´s vertolken, waaronder het Avé Maria van Bach/Gounod. Yvonne is, naast soliste bij Con Amore, bekend als soliste bij koren in de wijde omgeving.

Gastkoor op deze avond is Sincero. Dat vrouwenkoor uit Heino staat onder leiding van dirigente Sonia Bjornsen. Het koor bestaat op dit moment uit 28 leden. Er wordt meestal drie- of vierstemmig gezongen. Het repertoire is veelzijdig: van pop tot klassiek.Voor dit concert heeft het koor een mooi programma ingestudeerd: vrolijke kerstliedjes worden afgewisseld met serieuzer repertoire.

De toegang is gratis, maar een vrije gift bij het verlaten van de kerk is zeer welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.