Home / archiefcentraal / college olst wijhe brengt bezoek aan de elshof

Op 13 november brengt het college een bezoek aan de Elshof voor het jaarlijks kernenbezoek. Aan het eind van de middag wordt het verplaatste speelveld op de hoek van de Runnboomweg/Engeweg officieel in gebruik genomen. Het avondprogramma, waarvoor alle inwoners van de Elshof van harte uitgenodigd zijn, begint om 20.00 uur in het buurthuis. Tijdens het avondprogramma kunnen inwoners in gesprek met het college over onderwerpen die hen bezighouden.

college olst wijhe brengt bezoek aan de elshof

Daarnaast komt de Buurtagenda 2018-2020 aan bod. PB Elshof en de inwoners hebben deze vorig jaar tijdens het kernenbezoek gepresenteerd. Het afgelopen jaar zijn meerdere werkgroepen druk geweest. Zij geven de stand van zaken weer en er wordt gekeken welke onderwerpen in 2019 opgepakt worden. De afspraken met de gemeente zijn verwerkt in een convenant dat 13 november door de burgemeester en de voorzitter van PB Elshof ondertekend wordt.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Home / Nieuws / College Olst-Wijhe brengt bezoek aan de Elshof

College Olst-Wijhe brengt bezoek aan de Elshof

Op 13 november brengt het college een bezoek aan de Elshof voor het jaarlijks kernenbezoek. Aan het eind van de middag wordt het verplaatste speelveld op de hoek van de Runnboomweg/Engeweg officieel in gebruik genomen. Het avondprogramma, waarvoor alle inwoners van de Elshof van harte uitgenodigd zijn, begint om 20.00 uur in het buurthuis. Tijdens het avondprogramma kunnen inwoners in gesprek met het college over onderwerpen die hen bezighouden.

Daarnaast komt de Buurtagenda 2018-2020 aan bod. PB Elshof en de inwoners hebben deze vorig jaar tijdens het kernenbezoek gepresenteerd. Het afgelopen jaar zijn meerdere werkgroepen druk geweest. Zij geven de stand van zaken weer en er wordt gekeken welke onderwerpen in 2019 opgepakt worden. De afspraken met de gemeente zijn verwerkt in een convenant dat 13 november door de burgemeester en de voorzitter van PB Elshof ondertekend wordt.

Lees ook

Broeklandse amazone doet mee aan EK springen in Le Mans

Sylvie Ruissen: ‘Na mijn ongeluk begin 2020 heb ik er hard voor moeten knokken’ BROEKLAND …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.