Home / Sallandcentraal / CDA Overijssel presenteert kandidatenlijst

CDA Overijssel presenteert kandidatenlijst

ZWOLLE – De kandidatenlijst van het CDA Overijssel voor de Provinciale Statenverkiezingen is door de leden vastgesteld. Lijsttrekker Eddy van Hijum was al eerder gekozen. Op nummer 2 staat nieuwkomer Wim Duitman (29 jaar) uit Kampen. Hij is voorzitter van het CDJA IJsseldelta en bestuurslid van het landelijke CDJA. Jerry Blekkenhorst (33 jaar), ondernemer uit de gemeente Twenterand, staat op plek 6 en is de andere nieuwkomer in de top 10. Op plek 11 tot en met 15 staan ook nieuwe gezichten: Klaas de Lange uit de gemeente Steenwijkerland op 11, Marieke Blom uit Almelo op 12, Jacob Spiker uit Staphorst op 13, Karin van der Toorn uit Olst-Wijhe op 14 en Douwe Prinsse uit Hardenberg op 15. Naast de nieuwkomers staan er ook bekende gezichten in de top 10 van de lijst die ook nu al Statenlid zijn. Op 3 Bouwien Rutten (Dinkelland); op 4 Ben Eshuis (Hof van Twente); op 5 Susan Faal (Rijssen-Holten); op 7 Jeroen Piksen (Hellendoorn); op 8 Bart van Moorsel (Deventer); op 9 Moniek Kleinsman (Ommen) en op 10 Henk Meulink (Hardenberg).

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Home / archiefcentraal / cda overijssel presenteert kandidatenlijst

De kandidatenlijst van het CDA Overijssel voor de Provinciale Statenverkiezingen is door de leden vastgesteld. Lijsttrekker Eddy van Hijum is enthousiast over het team dat hij als lijsttrekker gaat aanvoeren tijdens de verkiezingen. “Dit is een mooie lijst met mensen die zich allemaal vol energie willen inzetten voor Overijssel. Ik voer met trots deze lijst aan die laat zien dat het CDA als volkspartij in de Overijsselse samenleving geworteld is. Alle regio’s zijn met deze lijst vertegenwoordigd. Daardoor houden we de lijnen kort en is er altijd een CDA’er in de buurt!”.

cda overijssel presenteert kandidatenlijst

Lijsttrekker Eddy van Hijum was al eerder gekozen. Op nummer 2 staat nieuwkomer Wim Duitman (29 jaar) uit Kampen. Hij is voorzitter van het CDJA IJsseldelta en bestuurslid van het landelijke CDJA. Jerry Blekkenhorst (33 jaar) ondernemer uit de gemeente Twenterand staat op plek 6 en is de andere nieuwkomer in de top 10. Op plek 11 tot en met 15 staan ook nieuwe gezichten. Klaas de Lange uit de gemeente Steenwijkerland op 11, Marieke Blom uit Almelo op 12, Jacob Spiker uit Staphorst op 13, Karin van der Toorn uit Olst Wijhe staat op 14 en Douwe Prinsse uit Hardenberg op 15.

Naast de nieuwkomers staan er ook bekende gezichten in de top 10 van de lijst die ook nu al Statenlid zijn. Op 3. Bouwien Rutten (Dinkelland), op 4. Ben Eshuis (Hof van Twente), op 5. Susan Faal (Rijssen-Holten), op 7. Jeroen Piksen (Hellendoorn), op 8. Bart van Moorsel (Deventer), op 9. Moniek Kleinsman (Ommen) en op 10. Henk Meulink (Hardenberg).

Lees ook

Inloopspreekuren voor reizen met OV weer opgestart

REGIO – De OV-ambassadeurs starten weer met inloopspreekuren voor 55-plussers die meer willen weten over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.