CDA Overijssel presenteert kandidatenlijst

ZWOLLE – De kandidatenlijst van het CDA Overijssel voor de Provinciale Statenverkiezingen is door de leden vastgesteld. Lijsttrekker Eddy van Hijum was al eerder gekozen. Op nummer 2 staat nieuwkomer Wim Duitman (29 jaar) uit Kampen. Hij is voorzitter van het CDJA IJsseldelta en bestuurslid van het landelijke CDJA. Jerry Blekkenhorst (33 jaar), ondernemer uit de gemeente Twenterand, staat op plek 6 en is de andere nieuwkomer in de top 10. Op plek 11 tot en met 15 staan ook nieuwe gezichten: Klaas de Lange uit de gemeente Steenwijkerland op 11, Marieke Blom uit Almelo op 12, Jacob Spiker uit Staphorst op 13, Karin van der Toorn uit Olst-Wijhe op 14 en Douwe Prinsse uit Hardenberg op 15. Naast de nieuwkomers staan er ook bekende gezichten in de top 10 van de lijst die ook nu al Statenlid zijn. Op 3 Bouwien Rutten (Dinkelland); op 4 Ben Eshuis (Hof van Twente); op 5 Susan Faal (Rijssen-Holten); op 7 Jeroen Piksen (Hellendoorn); op 8 Bart van Moorsel (Deventer); op 9 Moniek Kleinsman (Ommen) en op 10 Henk Meulink (Hardenberg).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.