Cabaretier op heksenjacht in Heino

HEINO – Cabaretier Arno van der Heyden verzorgt op vrijdagavond 16 november een voorstelling in Theater Podium Heino. Daartoe gaat hij die dag eerst met zijn crew op pad in Heino. Het is namelijk de bedoeling om een speelfilm te draaien in het dorp. Eentje die handelt over de Heks van Heino. Volgens Van der Heyden wilde de woedende bevolking deze heks op de brandstapel gooien. Het is de bedoeling om veel inwoners van het dorp een rol te laten spelen in de film. Welke Heinoërs in deze film de lokale helden zullen spelen, blijft een verrassing tot de première op vrijdagavond. Het geheel wordt omlijst met verschillende liedjes uit het repertoire van Van der Heyden. Aanvang is om 20.30 uur. Kaarten à 14 euro zijn te koop via info@podiumheino.nl, De Smulbaai of het Dorpshuus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.