Cabaret, toneel en country in HOFtheater

RAALTE – Cabaret, toneel en countrymuziek; het HOFtheater in Raalte beidt de komende dagen weer een gevarieerd programma. Op donderdag 29 november treedt cabaretier Rayen Panday op; op vrijdag 30 november volgt de voorstelling The Mountaintop, een fantasierijke hervertelling van de laatste avond van icoon Martin Luther King en op zaterdag 1 december is het podium voor country-gezelschap Nashville Night.

Rayen Panday (29 november; foto) brak in 2016 definitief door in Nederland met de voorstelling Niet Verder Vertellen en is momenteel één van de meest gewilde namen in de cabaretwereld. Met Fenomeen maakt Rayen dé voorstelling die het hele spectrum omvat. Persoonlijk, actueel, muzikaal en er wordt geen enkel onderwerp geschuwd. Rayen Panday vindt zichzelf echter absoluut geen fenomeen. Hij beschrijft alles zoals het is, maar dan wel op eigen ‘fenomenale’ wijze. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 18 euro per stuk.
In het vijftigste sterfjaar van Martin Luther King is de bekroonde Broadwayhit The Mountaintop (30 november) voor het eerst in Nederland te zien. Dit bekroonde toneelstuk van de jonge zwarte schrijfster Katori Hall belicht hoe van gewone mensen heiligen worden gemaakt en hoe heiligen gewone mensen blijken te zijn: breekbaar, kwetsbaar en bereikbaar. Een fantasierijke hervertelling van de laatste avond uit het leven van een icoon. Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 21 euro per stuk.

The Bluebird Café is een historische plek en niet voor niets het decor van de populaire dramaserie ‘Nashville’. Artiesten als LeAnn Rimes, Sheryl Crow en Taylor Swift ondervonden hun eerste successen in het Bluebird Café. De muzikanten van Nashville Night (1 december) proberen het gevoel van deze historische plek op te roepen. Zangeres Rachel Kramer trad onlangs nog op in het Bluebird Café en Jordyn Mallory, aanstormend talent uit Nashville, komt zelfs speciaal voor de show naar Nederland! Samen brengen zij een avond vol country en americana met de mooiste klassiekers, meerstemmig gezongen ingetogen liedjes en stevige uptempo nummers. Na afloop is er een afterparty met Lovers & Lions (countrytrio met Rosalie Meijer uit Raalte). Aanvang is om 20.15 uur. De entree bedraagt 22,50 euro.

Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.