burgemeester en wethouders ontbijten bij basisschool de gouden emmer

Door aan het Nationaal Schoolontbijt mee te doen onderstreept het college van burgemeester en wethouders van Raalte het belang van een gezond ontbijt. Aan de ontbijttafel was er volop gelegenheid voor een leuk gesprek tussen de kinderen en de burgemeester en wethouders.

Het is het zestiende jaar dat het Nationaal Schoolontbijt wordt georganiseerd. Die aandacht is nodig, omdat nog steeds veel kinderen niet, niet altijd of niet gezond ontbijten. Het educatieve ontbijtevenement heeft de steun van het Voedingscentrum, Jongeren Op Gezond Gewicht, de Maag Lever Darm Stichting en de Nederlandse Coeliakie Vereniging. Bovendien is het Nationaal Schoolontbijt ambassadeur van Gezonde School.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.