Home / Sallandcentraal / Breicampagne in Luttenberg

Breicampagne in Luttenberg

LUTTENBERG – Gemeenschapscentrum Elckerlyc en Zorggroep Raalte houden op donderdag 15 november een breicampagne in Luttenberg. De deelnemers breien kleine wollen mutsjes voor op de Innocent smoothies. Van elke van deze in de winkels verkocht smoothies gaat 0,20 euro naar het Nationaal Ouderenfonds. Dat richt zich op hulp aan eenzame ouderen. De middag begint om 14.00 in de huiskamer van Elckerlyc, waar de dagbesteding van Zorggroep Raalte elke dag leuke activiteiten organiseert voor ouderen. Voor materiaal wordt gezorgd. Het eerste kopje koffie/thee met wat lekkers is van het huis. Iedereen is welkom om te breien, ook mensen zonder brei-ervaring. Er is genoeg hulp.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.