boerderij strunk slaat slachtdag over wegens verbouwing

De plannen beginnen nu zulke concrete vormen aan te nemen, dat bestuur en vrijwilligers van boerderij Strunk alle tijd nodig hebben om dit hele proces in goed banen te leiden. Zo zal de gehele collectie tijdelijk elders ondergebracht moeten worden. Deze zal dan tegelijkertijd gecatalogiseerd en gefotografeerd worden.

Vanwege alle voorbereidingen ziet het bestuur geen kans om dit jaar de slachtdag door te laten gaan. Het streven is om volgend jaar wel weer een slachtdag te organiseren. De koffieconcerten gaan dit seizoen wel gewoon door. Het eerstvolgende concert met Hét Saxofoonkwartet vindt plaats op zondag 18 november. Als alles volgens plan gaat hoopt het bestuur in september volgend jaar helemaal klaar te zijn met de verbouwing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.