boek vechtverhalen gepresenteerd

In het kader van een grensoverschrijdend samenwerkingsproject van Landkreis Grafschaft Bentheim en Vechtdal Overijssel werden amateurschrijvers gevraagd om hun verhalen met en over de Vecht op te schrijven. Een tweetalige vakjury heeft de beste tien Duitse en tien Nederlandse verhalen uitgekozen. Deze verhalen zijn in een gezamenlijke workshop bewerkt en geperfectioneerd. Geïllustreerd met de winnaarsfoto’s van de fotowedstrijd “Meine Vechte” uit 2015 is uiteindelijk een prachtig en heel divers boek uitgebracht.

Vrijdag 16 november werd het boek officieel gepresenteerd aan de Nederlandse schrijvers, hun familie en vrienden en overige belangstellenden. In een sfeervolle setting rondom de haard werd door interviewster Karin de Graaff verschillende bankgesprekken gevoerd met de schrijvers. Aan de orde kwamen het schrijfproces, het verleden als thema en persoonlijke ervaringen met de Vecht. Boeiende gesprekken, waarin ook enkele fragmenten voorgedragen werden. 

Het boek is exclusief bij de vijf Anjerpunten in het Vechtdal verkrijgbaar voor 5 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.