bijdrage rabobank salland voor 24 projecten in salland

Ditmaal waren er bijdragen voor Stichting Dorpshuis Lierderholthuis (multifunctionele sport/speel/ontmoet-omgeving bij het dorpshuis); OBS Hovenschool Deventer (aanpassing speelplein); Stichting Hartveilig Bathmen (aanschaf AED); Schietvereniging Averlo (aanpak clubgebouw); Stichting Community Service Rotary Raalte (cultureel project: kunstwerken in gemeenten Olst-Wijhe en Raalte); Ludgeruskwartier Deventer (aanschaf AED); ouderraad de Bolster Raalte (aanpassing speelplein); Stichting Deventer Ziekenhuis (project Tuin en Pad); Smartbins (schoonmaak van de IJssel en haar oevers); Buurtvereniging De Vegerink Bathmen (herinrichting speelveld); Biljartcentrum de Dam Deventer (zonnepanelen); Atletiekvereniging Salland Raalte (uitbreiding trainingsfaciliteiten met ‘polsstokhoog’); Stichting ArtWorlds (Europa ZomerExpo 2019 bij kasteel Nijenhuis bij Heino); Stichting Toerisme en Recreatie Olst-Wijhe (ontdekhoek voor kinderen over duurzaamheid); Samen Leefbaar Mariënheem (aanschaf sfeerverlichting); Stichting Wandel & Fietspaden Heeten (aanschaf schoffelmachine); Stichting Cultuurhuus Bathmen (nieuwe beamer); Stichting Sport & Cultuur Nieuw Heeten (multifunctionele ruimte voor activiteiten en centrale materiaalopslag); Showkorps Amicitia Boerhaar (aanschaf instrumenten voor jeugdleden); Reddingsbrigade Raalte (varende eenheid voor gebruik bij regionale evenementen); Stichting Dorpshuis Haarle (zonnepanelen voor sporthal en sport-o-rant); Buurtvereniging Bergakker Bathmen (opknap speeltuin en plaatsing speelhuisje); Stichting Kulturhus Diepenveen (ledverlichting, nieuwe beamer en meer bergruimte) en Stichting Luttenberg Woont (ontmoetingscentrum bij huurappartementen MariaOord).

Commissie
Directievoorzitter Ed den Besten: “Met een eenmalige bijdrage uit het Coöperatiefonds ondersteunen we uiteenlopende initiatieven die bijdragen aan projecten waarvan veel inwoners van Salland kunnen profiteren. Ook tijdens deze bijeenkomst was het weer mooi om de diversiteit aan lokale projecten te zien waaraan een bijdrage is toegekend door de Coöperatiefonds-commissie. De zeggenschap over eventuele toekenning van een bijdrage en de hoogte van de verschillende donaties hebben we bij deze commissie gelegd die is samengesteld uit leden van onze ledenraad. Allemaal klanten van de bank en allemaal inwoners van de regio die weten wat goed is voor de omgeving waarin zij graag leven.”

Begin 2019 komt de Commissie Coöperatiefonds weer bij elkaar om ingediende aanvragen te beoordelen. Op rabobank.nl/salland is te vinden hoe men een aanvraag kan indienen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.