Home / archiefcentraal / beurs bewust wonen en leven in het holstohus

Het Holstohus staat op zondag 11 november in het teken van het event Bewust Wonen en Leven. Tal van bedrijven, organisaties en personen zijn aanwezig om de bezoekers op een toegankelijke en soms zelfs ludieke manier wegwijs te maken in de wereld van duurzaamheid en langer thuis blijven wonen.

beurs bewust wonen en leven in het holstohus

Er is muziek, de bezoekers kunnen verschillende producten van dichtbij huis proeven en leerlingen van de Capellenborg maken een ontdekhoek voor jong en oud! Ook worden er diverse workshops gegeven en zijn er activiteiten voor kinderen. Bewust Wonen en Leven duurt van 13.00 tot 18.00 uur. De entree is gratis. Het event wordt georganiseerd door de gemeente Olst-Wijhe in samenwerking met ut Huus. Na afloop kunnen bezoekers een hapje blijven eten in de vernieuwde eetkamer Hier is ut. Er wordt om 18.00 uur een Herfst Hoofdgerechten Buffet geserveerd. Tickets à 14,75 euro zijn nu al te bestellen. Kinderen eten mee voor een speciale prijs. Meer informatie op www.facebook.com/bewustwonenenleven en www.bewustwonenenleven.nl. Hier kun je ook je ticket bestellen voor het buffet.

Lees ook

Olsterveer weer in de vaart

OLST – Het Olsterveer is sinds vanochtend weer in de vaart. Het waterpeil van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.