beurs bewust wonen en leven in het holstohus

Er is muziek, de bezoekers kunnen verschillende producten van dichtbij huis proeven en leerlingen van de Capellenborg maken een ontdekhoek voor jong en oud! Ook worden er diverse workshops gegeven en zijn er activiteiten voor kinderen. Bewust Wonen en Leven duurt van 13.00 tot 18.00 uur. De entree is gratis. Het event wordt georganiseerd door de gemeente Olst-Wijhe in samenwerking met ut Huus. Na afloop kunnen bezoekers een hapje blijven eten in de vernieuwde eetkamer Hier is ut. Er wordt om 18.00 uur een Herfst Hoofdgerechten Buffet geserveerd. Tickets à 14,75 euro zijn nu al te bestellen. Kinderen eten mee voor een speciale prijs. Meer informatie op staging2.facebook.com/bewustwonenenleven en staging2.bewustwonenenleven.nl. Hier kun je ook je ticket bestellen voor het buffet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.