Avonden in ’t Spoc voor jongeren met beperking

WIJHE – WijZ welzijn houdt op zaterdag 24 november een bijeenkomst van het Jongeren ontmoetingscafé in ‘t Spoc in Wijhe. Deze avonden zijn speciaal bedoeld voor jongeren die een beperking hebben. Alles staat in het teken van ontmoeting en gezelligheid. De bezoekers kunnen darten, tafelvoetballen, spelletjes spelen, luisteren naar muziek en genieten van een hapje en een drankje. De jongeren worden begeleid door een jongerenwerker. Het Jongeren ontmoetingscafé vindt normaal gesproken plaats op de laatste zaterdagavond van de maand, maar de volgende maand is de avond (in verband met de feestdagen) gepland op 22 december. De deuren zijn telkens geopend van 19.30 tot 22.00 uur. Aanmelden kan via: jongerenwerkolstwijhe@wijz.nu. Geef daarin aan wie er komt met naam, leeftijd en een toelichting op eventuele bijzonderheden. Voor meer info bel naar jongerenwerker Barbara ter Beke, mob. 06- 32452433.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.