App voor startende ondernemers in Raalte gelanceerd

RAALTE – De nieuwe app Raalte Onderneemt! Is vrijdagmorgen gelanceerd tijdens het provinciale ondernemersontbijt bij Oxycom in Raalte. De startersapp is een initiatief van de gemeente Raalte en de provincie Overijssel in samenwerking met ondernemersvereniging ZP Raalte en dient als hulpmiddel voor startende ondernemers in de gemeente. Het is een centrale plek met alle informatie die starters nodig hebben om hun bedrijf een vliegende start te geven. De app maakt voor starters inzichtelijk welke informatie, kennis en kunde er in de gemeente Raalte en de regio aanwezig is. Zo zijn er nieuwsberichten, interessante evenementen en contactgegevens van ondernemersverenigingen, gemeentelijke accounthouders en andere organisaties te vinden. Het nieuwe instrument is gekoppeld aan het binnenkort operationele startersloket, waar starters terecht kunnen met vragen over het beginnen van een bedrijf. De app is ook bedoeld als een platform om de ondernemersverenigingen in de gemeente aan elkaar te verbinden en te versterken. De startersapp is te downloaden via de App Store en Google Play Store. Zie verder staging2.startersloketraalte.nl.

De app werd gelanceerd door een druk op de rode knop door (van links naar rechts op de foto) Karin Assink van ZP Raalte, gedeputeerde Monique van Haaf van de provincie Overijssel en wethouder Dennis Melenhorst van de gemeente Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.