Home / archiefcentraal / app gelanceerd voor startende ondernemers in raalte

De app Raalte Onderneemt! is vrijdagochtend gelanceerd tijdens het provinciale ondernemersontbijt bij het bedrijf Oxycom in Raalte. De startersapp is een initiatief van de gemeente Raalte en de provincie Overijssel in samenwerking met ondernemersvereniging ZP Raalte en dient als hulpmiddel voor startende ondernemers in de gemeente. Het is een centrale plek met alle informatie die starters nodig hebben om hun bedrijf een vliegende start te geven.

app gelanceerd voor startende ondernemers in raalte

Ondersteuning specifiek voor startende ondernemers is iets wat tot op heden ontbrak. De app brengt daar verandering in. Het maakt inzichtelijk voor starters welke informatie, kennis en kunde er in de gemeente Raalte aanwezig is. In de startersapp zijn regionale en gemeentelijke informatie over het starten van een onderneming gebundeld. Zo zijn er nieuwsberichten, interessante evenementen en contactgegevens van ondernemersverenigingen, gemeentelijke accounthouders en andere organisaties te vinden.

Het doel is om de infrastructuur voor starters verder te verbeteren en te versterken. Zo kan elke startende ondernemer floreren door gebruik te maken van wat (ondernemend) Raalte te bieden heeft. Het nieuwe instrument is gekoppeld aan het binnenkort operationele startersloket, waar starters terecht kunnen met vragen over het beginnen van een bedrijf. Zowel de app als het startersloket zijn mede mogelijk gemaakt met financiële steun van de provincie Overijssel. Daarnaast dient de app ook als een platform om de ondernemersverenigingen in de gemeente aan elkaar te verbinden en samen sterker te worden.

De startersapp is te downloaden via de App Store en Google Play Store. Kijk voor meer informatie op www.startersloketraalte.nl.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.