app gelanceerd voor startende ondernemers in raalte

Ondersteuning specifiek voor startende ondernemers is iets wat tot op heden ontbrak. De app brengt daar verandering in. Het maakt inzichtelijk voor starters welke informatie, kennis en kunde er in de gemeente Raalte aanwezig is. In de startersapp zijn regionale en gemeentelijke informatie over het starten van een onderneming gebundeld. Zo zijn er nieuwsberichten, interessante evenementen en contactgegevens van ondernemersverenigingen, gemeentelijke accounthouders en andere organisaties te vinden.

Het doel is om de infrastructuur voor starters verder te verbeteren en te versterken. Zo kan elke startende ondernemer floreren door gebruik te maken van wat (ondernemend) Raalte te bieden heeft. Het nieuwe instrument is gekoppeld aan het binnenkort operationele startersloket, waar starters terecht kunnen met vragen over het beginnen van een bedrijf. Zowel de app als het startersloket zijn mede mogelijk gemaakt met financiële steun van de provincie Overijssel. Daarnaast dient de app ook als een platform om de ondernemersverenigingen in de gemeente aan elkaar te verbinden en samen sterker te worden.

De startersapp is te downloaden via de App Store en Google Play Store. Kijk voor meer informatie op staging2.startersloketraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.