agrarische themadag vrouwen van nu

De dag is bedoeld voor zowel boerinnen als consumenten. Op het programma staan presentaties van Stef Beunk, vertegenwoordiger van de Fleckvieh ki-organisatie Bayern Genetik met als onderwerp ‘Als je met de natuur meewerkt win je altijd’; Danielle van Reenen van FrieslandCampina over ‘Van idee tot schap’; Bas Godschalk van het bedrijf Insects for all over ‘Duurzaam insecten eten’ en Egbert Dikkers van Smit & Zoon over duurzaamheid in de leerindustrie.

Het programma duurt van 10.00 (zaal open vanaf 9.30 uur) tot ongeveer 15.30 uur. De deelnamekosten bedragen 33 euro inclusief koffie/thee/lunch. Leden van Vrouwen van Nu betalen 28 euro. Zalencentrum Het Bonte Paard is te vinden aan de Deventerweg 87 in Holten. Belangstellenden kunnen zich opgeven bij Margje Doze via 0521-361591 of penningmeester.ac@vvnov.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.