Home / archiefcentraal / agrarische themadag vrouwen van nu

De Agrarische Commissie van Vrouwen van Nu Overijssel houdt op dinsdag 13 november haar jaarlijkse Themadag (voorheen Boerinnendag) bij zalencentrum Het Bonte Paard in Holten. Het thema van de dag is: ‘van basis- tot eindproduct’. 

agrarische themadag vrouwen van nu

De dag is bedoeld voor zowel boerinnen als consumenten. Op het programma staan presentaties van Stef Beunk, vertegenwoordiger van de Fleckvieh ki-organisatie Bayern Genetik met als onderwerp ‘Als je met de natuur meewerkt win je altijd’; Danielle van Reenen van FrieslandCampina over ‘Van idee tot schap’; Bas Godschalk van het bedrijf Insects for all over ‘Duurzaam insecten eten’ en Egbert Dikkers van Smit & Zoon over duurzaamheid in de leerindustrie.

Het programma duurt van 10.00 (zaal open vanaf 9.30 uur) tot ongeveer 15.30 uur. De deelnamekosten bedragen 33 euro inclusief koffie/thee/lunch. Leden van Vrouwen van Nu betalen 28 euro. Zalencentrum Het Bonte Paard is te vinden aan de Deventerweg 87 in Holten. Belangstellenden kunnen zich opgeven bij Margje Doze via 0521-361591 of penningmeester.ac@vvnov.nl.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.