Adventsconcert HetKoor in Nicolaaskerk Heino

HEINO – Het Sallands projectkoor HetKoor luidt de start van de Adventsperiode op zondagmiddag 2 december in met een concert in de Nicolaaskerk in Heino. Het concert heeft als thema ‘The Road to Bethlehem’. “Advent is de tijd van verwachting, van een nieuw begin. HetKoor zingt een repertoire dat deze verwachtingsvolle tijd luister bijzet”, aldus dirigent Mark Schrijver.

HetKoor zingt deze middag liederen van beroemde componisten zoals John Rutter, Felix Mendelssohn, Gabriel Fauré, Patrick Hadley en Johann Sebastian Bach; composities als ‘Dormi Jesu’, ‘Candlelight Carol’ en ‘Cantique de Jean Racine’. Ook wordt het bijzondere ‘Een kind is ons gheboren’ van de Nederlands-Duitse componist, pianist en dirigent Julius Röntgen ten gehore gebracht. Natuurlijk ontbreken ‘In the bleak midwinter’ en ‘The little road to Bethlehem’ niet.
HetKoor is een ambitieus projectkoor en bestaat meestal uit zo’n dertig leden. Ieder project heeft een nieuw thema en repertoire. Elke studieperiode wordt afgesloten met een concert.
Aanvang is om 16.00 uur. Kaarten zijn te reserveren bij het Dorpshuus in Heino en Passie Flora Salland in Raalte en via hetkoor2@gmail.com. In de voorverkoop kosten de kaarten 10 euro; ’s middags bij de entree 12,50 euro. Kinderen tot 14 jaar mogen gratis naar binnen. De voorbereidingen van HetKoor zijn te volgen via staging2.facebook.com/projectkoorhetkoor/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.