Golftoernooi Stichting Sampark brengt 25.000 euro op

NUNSPEET – Stichting Sampark organiseerde donderdag 1 november jongstleden alweer de negende editie van Het Sampark Golftoernooi. Golfbaan Het Rijk van Nunspeet was ook dit jaar gastheer voor dit benefiet evenement van de stichting. Ruim honderdzeventig deelnemers, ondernemers uit Genemuiden, Zwolle, Raalte en omgeving, verzamelden zich op de bosrijke golfbaan om een balletje te slaan. Hiermee zamelde Sampark maar liefst 25.000 euro in voor haar projecten in India, bijna twee keer zoveel geld als de voorgaande edities.

Dit bedrag zet Sampark in voor onderwijs op vier basisscholen en drie beroepsopleidingen in India. Hiermee bekostigt zij onder andere salarissen van docenten en leermiddelen. “Met dit geweldige bedrag kunnen we ons werk in India voortzetten. Momenteel volgen er jaarlijks zo’n 2.500 Indiase jongeren onderwijs via Sampark. Hopelijk kunnen we in de toekomst nog meer Indiase kinderen en jongvolwassen helpen”, aldus Harry van Dalfsen voorzitter Stichting Sampark.
Het negende Sampark Golftoernooi was een leuke uitdaging voor zowel beginnende als ervaren golfers. De clinicspelers kregen ‘de golfslag’ te pakken op de driving range. Onder leiding van een echte golfprofessional ging de Masterclass dit jaar voor het eerst de baan in. Zij liepen negen holes. De wedstrijdspelers streden ook dit jaar om de felbegeerde wisselbeker. Adrie Meijer wist de ‘over all titel’ te bemachtigen. Hij is Samparkgolfer van 2018!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.