(Advertorial)

Lieke en Anique, uw persoonlijke
assistenten voor dienstverlening op maat

HEINO – Vol enthousiasme en met veel energie zijn Lieke Overgoor en Anique Lenting gestart als zelfstandig ondernemer bij UWassistent in de regio Salland en Zwolle. Als persoonlijke assistenten regelen zij ondersteuning rondom uw woning in de breedste zin van het woord. “Wij zetten ons in om mensen en mogelijkheden bij elkaar te brengen om zo onze samenleving mooier, socialer, leuker en eerlijker te maken!”

Lieke en Anique bieden ondersteuning aan alle mensen met een hulpvraag, ontzorgen mantelzorgers en helpen ouderen om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. “Wij bieden ouderen graag de juiste ondersteuning aan zodat zij zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen op een prettige manier. Zo kunnen zij de regie houden in hun eigen leven en genieten van een goede kwaliteit van leven.” Voor iedere hulpvraag wordt gezocht naar de best passende oplossing en de beste, gescreende dienstverlener. Aandacht, tijd en betrokkenheid staan voorop!”
De hulpvraag gaat verder dan alleen de zorg. Deze hulpvraag kan variëren van het inschakelen van een specifieke zorgverlener, klus- en/of tuinhulp, huishoudelijke hulp tot het regelen van vervoer naar bijvoorbeeld het ziekenhuis of de kapper. Ook het laten leveren van hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld een rollator, past binnen de mogelijkheden. Daarnaast kan het zijn dat iemand graag ondersteuning wenst bij het doen van de administratie, boodschappen halen, samen koken en eten of dat iemand simpelweg behoefte heeft aan gezelschap.

Unieke werkwijze
Uniek aan de werkwijze van UWassistent is dat de klant één vast contactpersoon heeft in plaats van een scala aan instellingen om zich heen en juist door deze persoonlijke aandacht kan het gewenste maatwerk geleverd worden. Zo kan samen met de klanten bekeken worden welke ondersteuning zij wensen te ontvangen en hoe vaak. Bovendien start ieder traject met een gratis oriënterend gesprek waarin de wensen, verwachtingen en andere zaken – die voor de klant belangrijk zijn – in kaart worden gebracht. Vervolgens gaan Lieke en Anique aan de slag om voor elke vraag een geschikte en passende oplossing te bieden. Hiervoor maken zij gebruik van het uitgebreide netwerk van gescreende dienstverleners. Bovendien heeft UWassistent verschillende contracten afgesloten met meerdere landelijke en regionale samenwerkingspartners, waardoor de geleverde diensten niet alleen van goede kwaliteit maar ook betaalbaar zijn. En zo ontstaat een persoonlijke en unieke dienstverlening op maat!

Drijfveer
Na jarenlang samen gewerkt te hebben bij een bemiddelingsbureau in de kinderopvang werd het tijd voor een gezamenlijke, nieuwe uitdaging. Uitgangspunt daarbij was dat Lieke en Anique graag samen een bedrijf wilden opstarten met een groot sociaal-maatschappelijk karakter. “We wilden samen ons steentje bijdragen aan de veranderende maatschappij om zo het leven voor velen wat leefbaarder te maken! Door het geven van persoonlijke aandacht, echt de tijd nemen om met de klant aan tafel te zitten en te luisteren naar zijn of haar verhaal, doe je net even dat stapje meer wat vaak zo nodig is en zo gewaardeerd wordt.”

Contact
Bent u of kent u iemand in uw omgeving die wel wat extra ondersteuning zou kunnen gebruiken? Worden uw naasten en dagje ouder of bent u gewoon nieuwsgierig geworden? Voelt u zich aangetrokken tot de werkwijze? Heeft u een aantal uren per week tijd? Wilt u ook graag uw eigen agenda beheren en een centje bijverdienen? Kijk dan op staging2.uwassistent.nl of neem gerust contact op (Lieke 06-83027428 of Anique 06-83333837). Ze komen graag persoonlijk bij u langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn en te kijken wat zij voor u kunnen betekenen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.