Lezingen Arno Prinsen over
niet aangeboren hersenletsel

RAALTE – GZ-psycholoog en schrijver Arno Prinsen is woensdag 14 november te gast bij InteraktContour in Raalte. Hij geeft twee lezingen tijdens een middag die geheel in het teken staat van niet aangeboren hersenletsel.

Prinsen zette meerdere scholingstrajecten op om de juiste zorg te verlenen bij mensen met NAH; werkte jaren als psycholoog/gedragskundige met mensen met hersenletsel en schreef diverse boeken over dit onderwerp. Op 14 november geeft hij twee lezingen: de eerste (15.00-15.30 uur) gericht op mensen met hersenletsel en de tweede (16.15-16.45 uur) gericht op naasten, mantelzorgers en professionals. Beide lezingen handelen over ‘houvast bij hersenletsel’.
Naast Arno Prinsen zijn tijdens deze NAH-middag verschillende organisaties aanwezig om hun ondersteuningsmogelijkheden te presenteren. Ook ervaringsdeskundige Siemon Vroom van Weerhandig belicht deze dag zijn praktische hulpmiddelen: na een beroerte in 2007 begon hij een eigen webshop waar hij handige hulpmiddelen verkoopt met een, naar eigen zeggen, laag ziekenhuisgehalte.
Geïnteresseerden zijn 14 november van harte welkom aan de Landrechtweg 2 in Raalte. Aanmelden kan via Raalte@interaktcontour.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.