Start verkoop zeventien
kavels Franciscushof

RAALTE – De gemeente Raalte start in november met de uitgifte van zeventien vrije kavels in de tweede fase van De Singel in het plan Franciscushof in Raalte. Het gaat om dertien kavels bestemd voor vrijstaande woningen en vier kavels voor halfvrijstaande woningen.

De kavels worden uitgegeven in particulier opdrachtgeverschap. Dat betekent dat kopers zelf hun architect en aannemer mogen kiezen. Inmiddels is gestart met het bouwrijp maken van de gronden. Dit wordt begin 2019 afgerond. Vervolgens kan de bouw van de woningen van start gaan. De uitgifte van de kavels gaat via inschrijving. Geïnteresseerden kunnen zich van 13 november tot en met 5 december inschrijven via het inschrijfformulier op staging2.franciscushof.nl.
Op dinsdag 13 november houdt de gemeente Raalte een informatieavond in het HOFtheater over de uitgifte van de kavels. Het plan wordt die avond uitgebreid toegelicht en er is ruimte voor het stellen van vragen. De bijeenkomst start om 19.30 uur. Iedereen is welkom.
Op 12 december wordt in het HOFtheater aan de hand van een verloting bepaald wie er daadwerkelijk in de tweede fase van De Singel mag bouwen. Degene die het eerste wordt ingeloot, heeft ook de eerste keuze voor een kavel. Aanvang is om 19.30 uur. Meer informatie is te vinden op staging2.franciscushof.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.