Smaakvol Salland op de
Horsthoeve Broekland

BROEKLAND – Zaterdag 10 en zondag 11 november staat zorgboerderij De Horsthoeve in Broekland in het teken van ‘Smaakvol Salland’. Door de warme zomer was de oogst groot. Er zijn veel producten van gemaakt: jam, appelcompote, chutney, pruimensaus, tomatensaus, stoofpeertjes, gedroogde appeltjes en meer. Deze zijn te proeven en te koop.

Ook worden bonbons aangeboden en creaties voor de vogeltjes voor wanneer het kouder wordt. Smaakvol eten dus, maar ook smaakvolle creaties zoals schilderijen, tekeningen, keramiek en vele andere producten, veelal gemaakt door de deelnemers van de Horsthoeve. Primeur is de presentatie van de nieuwe meubellijn ‘Zoon van Jan’. De collectie tafels, spiegels, lampen, kasten en banken is bij de Horsthoeve voor het eerst te zien. Alle activiteiten spelen zich binnen af en een kopje koffie staat klaar. De inkomsten uit de verkoop komen in zijn geheel ten goede aan de deelnemers van de Horsthoeve. Smaakvol Salland duurt op zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 tot 17.00 uur.
De Horsthoeve biedt in een beschermde omgeving kleinschalige dagbesteding aan personen met niet-aangeboren hersenletsel, waaronder dementie. In het plattelandsatelier wordt de creativiteit van de deelnemers tot uiting gebracht. Naast het schilderen en tekenen zijn er meer activiteiten en mede dankzij de vele vrijwilligers zijn deze heel divers: onder andere klankschaaltherapie, wandelen, fietsen en koken. De Horsthoeve is te vinden aan de Horstweg 15 in Broekland. Zie verder staging2.dehorsthoeve.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.