Seizoen Stöppelkaters van start met Katerspektakel

RAALTE – Carnavalsvereniging de Stöppelkaters presenteert op vrijdag 9 november het jaarlijkse Katerspektakel in De Leeren Lampe. Een avond vol show, dans en muziek. De winnaars van de voorgaande edities van de ‘Stöppelkraker van het jaar’ strijden om de ultieme carnavalshit aller tijden. Hoogtepunt van deze avond is de bekendmaking van de nieuwe Prins der Stöppelkaters.

Jarenlang organiseerden De Stöppelkaters onder de noemer ‘Stöppelkraker van het jaar’ een muzikale wedstrijd. Individuen, duo’s en groepen streden om de titel: ‘Beste carnavalshit’. Dit jaar nemen alle winnaars van de afgelopen jaren het tegen elkaar om voor eens en altijd uit te maken wie de ultieme carnavalshit ooit heeft bedacht. De winnaar zal De Gouden Stöppelkraker in ontvangst nemen. De bezoekers kunnen genieten van: ‘De zingende koster’, Eèm Veurlangs’, ’Roalter Wille’, ’85 dB’, ‘Deurslenters Duo’, ‘De Weekendstappers’, ‘De Twee Knaken’, Chicks on the Block’, ‘Ik en mien zuster’, ‘Raad van Elf’ en ‘Dubbel-C!’.
Slechts een klein select gezelschap weet wie de nieuwe prins van de Stöppelkaters wordt. De voorbereidingen zijn uitgevoerd en alles ligt op schema. Tijdens het Katerspektakel wordt de nieuwe prins op grootse wijze gepresenteerd. Daarnaast zijn er shows van de Fire Cats en de Hofdames. De avond wordt muzikaal afgesloten door Robert Pouwels, die zowel een Hazes-set als een set met een breder feest-repertoire verzorgt. DJ Jasper Esman staat achter de draaitafels.

Het Katerspektakel is dan wel een feest van de Stöppelkaters, maar die avond geldt de dresscode: casual. Geen verkleedpartijen dus. Het programma begint om 21.11 uur. De zaal is geopend vanaf 20.30 uur. Kaarten à 11 euro euro zijn verkrijgbaar bij Schulten Lederwaren en ’s avonds aan de kassa.

Kader met raster: Prins der Krielen
Op zondagmiddag 11 november strijden vier kandidaten in De Leeren Lampe om de titel van Prins der Krielen. Het gaat om Mick Nijhuis, Thijs Hekking, Fynn Huisken en Daan Oldenbeuving. Gedurende een spelletjestraject maken zij uit wie de sterkste, slimste of dapperste is. Natuurlijk ontbreekt een eigen geïmproviseerd optreden niet. Ook de dansgarde van de Krielen is van de partij. Iedereen is zondag 11 november vanaf 14.45 uur welkom in De Leeren Lampe. Aanvang games: 15.00 uur. De entree is gratis.

Foto: De presentatie van de nieuwe prins vormt het jaarlijkse hoogtepunt van het Katerspektakel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.