Te koop

Te koop: hangoor konijn met een grappig snuitje. Ongeveer drie maanden oud. Kleur: wit met lichtbruin. Het is een vrouwtje. Dat heet een voedster, maar aangezien zij vooral eet en wij haar voeden, vraag ik me wel af wie hier de voedsters zijn. Ze is te koop inclusief hok, voer, stro en allerlei speeltjes.

Ze heet trouwens Nola, maar het maakt niet zoveel uit hoe je haar noemt. Ze luistert namelijk nergens naar. Niet naar ‘Nola’. Niet naar ‘hey, terrorist’ ook niet naar ‘als je daar nog één keer aan knaagt, stop ik je in je hok en zet ik je op marktplaats’. Luisteren is dus wel een dingetje. Daar willen wij als huidige eigenaren graag eerlijk over zijn.

Wat we ook moeten vertellen is dat ze niet graag opgetild wil worden. Je kunt het wel proberen, maar ze spartelt wel dusdanig hard dat ze je huid open krabt. En oh ja, als ze iets doet wat niet mag, moet je heel hard schreeuwen en in je handen klappen. Een keer of honderd. Mocht je dit allemaal geen probleem vinden, dan heb je aan Nola een vriendin voor het leven.

Omdat Nola graag aan mijn pantoffels knaagt, krijg je die er gratis bij. Ze is er aan gehecht en ze heeft ze toch bijna op. Wat ik er ook bij doe zijn onze gordijnen met gaten. Hang die gerust op, dan kan ze daar lekker verder aan knagen. Voor de snelle beslisser doe ik er een potje witte verf bij. Als ze aan de plinten knaagt, heb je ze zo weer overgeschilderd.

Goedkoop is ze trouwens niet. De vraagprijs is drieduizend euro. En dat is niet omdat Nola zo bijzonder is, maar omdat we onze schade aan alle meubels in huis graag terugverdienen. Garantie krijg je natuurlijk wel. Tot aan de voordeur.

Belangstellenden kunnen mailen naar bunny4ever@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.