20-jarig Nobiz serveert muzikaal buffet

OLST – Koor Nobiz viert op zondag 25 november het 20-jarig bestaan met een muzikaal buffet in het Holstohus in Olst. Naast Nobiz zelf treden ook de Dahlia’s op. Bovendien zorgt wereldmuziektrio Marak voor de muzikale ondersteuning van het programma.

Zangkoor Nobiz: Na Oefening Bijna Zuiver. Een heuse geuzennaam, zo zal blijken bij het vierde lustrum. Met z’n vijftigen presenteert het koor al twintig jaar een repertoire tussen Bach en Beatles en tussen Mozart en Adele. Het koor zingt tijdens het muzikaal buffet als geheel, maar ook in heel verschillende samenstellingen. Liederen van Mozart en close harmony worden afgewisseld met eigentijdse nummers van Coldplay en Sinead O’Connor. ‘Pastorale’ van Ramses Shaffy vormt de apotheose.
De Dahlia’s verhogen de feestvreugde met hun humor en nummers uit de jaren ’50 van ondermeer de Selvera’s. Het trio Marak zorgt voor de muzikale omlijsting en begeleidt het koor in sommige nummers. Daar blijft het niet bij, want het trio knalt er ook nog een paar onvervalste Nederlandse ballads uit, met een zeemanslied voorop.
Nederland Leest heeft dit jaar de maand november uitgeroepen tot Maand van de Voeding. De bibliotheek en het Holstohus doen daar ook aan mee met verschillende activiteiten. Nobiz sluit aan bij dit thema. In gezongen en gespeelde vorm slingert het thema door het programma. Aanvang is om 14.00 uur. Eetkamer ‘Hier is ut’ verzorgt hapjes en drankjes bij aankomst en in de pauze. Het programma wordt vanaf 16.30 uur afgesloten met een buffet, waarbij Marak voor muziek zorgt.
Een kaartje voor het programma inclusief buffet kost 30 euro (2,50 euro korting voor leden van het Nut). Bezoekers die niet willen meedoen met het buffet betalen 12,50 euro (10 euro voor leden van het Nut).
Reserveren via staging2.uthuus.nl. Kaartverkoop via Boekhandel Korten en Beauty Leen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.