zestig jaar huwelijk voor raalter echtpaar nijboer wesseling

Herman Nijboer (88) is geboren en getogen in Raalte, als onderdeel van een gezin van zestien kinderen aan de Zwolsestraat. Hij werkte bij Nefit in Deventer en bij De Leeren Lampe in Raalte. Als supporter van Rohda Raalte gaat hij nog steeds naar de thuiswedstrijden van Rohda 1.

Siny (86) werd geboren in Klazienaveen in een gezin met negen kinderen. Ze verhuisde in 1950 naar Raalte, waar ze meer dan 25 jaar zong bij het dameskoor van Heilige Kruisverheffing.

Het echtpaar woonde 58 jaar aan de Almelosestraat en wonen nu in een appartement in Zwanenwoerd. Behalve eens per week huishoudelijke hulp, wonen zij daar geheel zelfstandig. Ze hebben vier kinderen, vijf kleinkinderen en inmiddels is er een achterkleinkind op komst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.