wijhe maakt zich op voor hallowieje

De festiviteiten beginnen op dinsdag 23 oktober met de doorkomst van de Sallandse Wandelvierdaagse. De deelnemers aan de 30 en 40 kilometer vinden een stempelpost bij Café het Praothuus, waar ze worden opgewacht door een aantal griezels en heksen. Kinderen komen de woensdag aan hun trekken. Dan mogen ze de hele middag ‘griezelknutselen’ bij Party Restaurant Lokate. Aanmelden daarvoor kan via de website staging2.hallowieje.nl.

Op vrijdagavond is er weer een uitgebreid programma in het centrum. De jaarlijkse kindermarkt wordt verplaatst naar het Van Dedemplein met in het midden een tent waar Peter Lokate de catering voor de ouders verzorgt. Het spookhuis is niet te vinden in de Nicolaaskerk, zoals de organiseerde eerder communiceerde, maar wijkt uit naar partycentrum The Longhorn. De winkels zijn tot 21.00 uur geopend en hebben dit jaar geen kramen voor de deur. In de plaats daarvoor kunnen kinderen met hun ouders deelnemen aan een griezeltocht door de winkels in het centrum. Evenals vorig jaar is JP de Kam weer aanwezig met een verrassende stuntshow. Om 19.00 uur vertrekt de lampionoptocht vanaf het Van Dedemplein, begeleid door showkorps Amicitia. De organisatie heeft de lampionoptocht en de special act op elkaar afgestemd, zodat niemand wat hoeft te missen. Tot slot zorgt Theaterrestaurant Lokate op zaterdagavond voor een griezelige spookwandeltocht. Er zijn routes voor kinderen en volwassenen. Zie voor het totale programma staging2.hallowieje.nl.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.