wie gaat er regeren over de zwabberaars

Zoals je van CV de Zwabberaars gewend bent zal er in residentie ‘de Zwabberdelle’ veel live muziek te horen zijn. Tijdens deze prinsenwisseling zorgen Harry Snijders & Wesley Wolters samen met de bezoekers voor een gezellig feestje in afwachting van de nieuwe Prins en/of Prinses van CV de Zwabberaars. Deze zal het aankomende carnavalsjaar 2018-2019 regeren over CV de Zwabberaars en haar gevolg.

De zaal is open vanaf 19.00 uur en het programma begint om 20.00 uur. De entree bedraagt 10 euro in de voorverkoop en 15 euro aan de kassa. Thema voor deze avond is glitter & glamour, dus zorg ervoor dat je geheel in stijl aanwezig bent bij dit unieke feestje.

Kaarten kunnen in de voorverkoop worden gekocht bij Bar & Brasserie Zwakenberg en Little Love in Raalte. Vanzelfsprekend zijn er ook kaarten te koop bij leden van CV de Zwabberaars.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.