weekend vol verhalen en gitaarmuziek in het hoftheater

Foto: Carry Premsela

Harry Sacksioni | Once Upon A Time
Harry Sacksioni laat in Once upon a time… zijn gitaar spreken via zijn meest geliefde filmmuziek. Na een imponerend live optreden van de grote filmcomponist Ennio Morricone, sloeg de vonk bij Harry over en werd filmmuziek zijn nieuwe uitdaging. Hoofdthema’s uit o.a. Once Upon a Time in the West, The Pink Panther, The Sting en James Bond krijgen een bijzondere ‘Sacksioni aanpak’. Sacksioni verricht in dit programma weer kleine wondertjes op de gitaar.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Harry Sacksioni, op donderdag 1 november om 20.15 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 21,00 per stuk.

Pieter Derks | Voor wat het waard is (Try-out)
Komt dat zien! Pieter Derks gaat afrekenen. Op zijn eigen, vrolijke, nuchtere manier. Met de waan van de dag. Met de tijdgeest. Met zichzelf. Met de concurrentie. En met alle onzin die ons dagelijks verkocht wordt. Omdat hij dat nou eenmaal het allerleukst vindt om te doen: peuteren aan wat we vanzelfsprekend vinden. De zaken omdraaien, uitwringen, van alle kanten bekijken, en dan op hun plek zetten. Altijd klaar om een paar rake grappen uit te delen. Zijn doel? Een vrolijke avond! En dan de dag erna bemerken dat je toch met een andere bril om je heen kijkt.

De voorstelling van Pieter Derks op zaterdag 3 november is uitverkocht.

Yvonne Keuls| Familiegedoe
Yvonne Keuls weet haar schrijverschap met haar stem een extra dimensie te geven. Ze is een rasvertelster en neemt haar publiek mee op reis door haar leven en haar werk. En passant stelt ze ook haar familie, vrienden en huisdieren voor en dat kan leiden tot hilarische momenten, vandaar de nogal uitdagende titel van het programma: Familiegedoe. Dit alles wordt muzikaal omlijst door Pax Gritter (gitaar en zang). Het duo Keuls en Gritter staat garant voor een heerlijke en vrolijke voorstelling.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor Yvonne Keuls op zondag 4 november, om 15.00 uur in het HOFtheater. Kaarten kosten € 17,50 per stuk.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te bestellen via de kassa van het HOFtheater (0572-361361) of via staging2.HOFtheater.nl. De kassa is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur en vanaf een uur voor aanvang van een voorstelling. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.