vrouwenkoor eigen wiese viert 20 jarig bestaan

Tijdens het jubileumconcert laat het koor vele nieuwe ballads en luisterliedjes horen. Het koor onder leiding van dirigente Anja Luyt wordt muzikaal begeleid door accordeonist Margriet Barneveld, fluitiste Jennita Borst, pianiste Jelma Wiegersma en de percussiegroep. Daarnaast zijn er gastoptredens van Ralda uit Raalte en de De Cottonville Bigband uit Nijverdal. De verkoop van de tickets startte in mei; de kaarten waren in een oogwenk uitverkocht.

Vrouwenkoor Eigen Wiese, dat op 24 april 1998 een officiële status kreeg, bestaat uit vijftig dames uit Raalte en omgeving, die wekelijks op dinsdagavond repeteren in de Zonnehof. Het repertoire bestaat uit luisterliedjes, popsongs en ballads die meerstemmig gezongen worden. Geïnteresseerde dames tussen de 50-65 jaar, die ook van zingen houden en goed bij stem zijn, kunnen via de website staging2.eigenwiese.nl een afspraak maken om eens te komen kijken of mee te zingen tijdens een repetitie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.