Home / archiefcentraal / vrijwilligers gezocht voor groot filmproject

vrijwilligers gezocht voor groot filmproject

Acteurs met een beperking van Theater Onbeperkt uit Deventer die wordt geregisseerd door Luisella Lai, eigenaar van Theateratelier ToiToiToi uit Olst, zullen de hoofdrollen van de film op zich nemen. De andere rollen zullen worden ingevuld door andere mensen met een beperking. Dat kan verstandelijk, lichamelijk, visueel, auditief of meervoudig zijn.
Aangezien er veel vrijwilligers voor het project nodig zijn om de verschillende werkgroepen te bemannen wordt er op maandag 29 oktober van 19.30 tot 21.00 uur een informatiebijeenkomst gehouden. Iedereen die als vrijwilliger of speler deel zou willen nemen aan dit project is van harte welkom in het Holstohus, Jan Schamhartstraat 5 te Olst. 

Lees ook

Jubileumeditie van wandeldriedaagse van Labor

WESEPE – Plattelandsvereniging Labor Wesepe-Averlo houdt van woensdag 4 tot en met vrijdag 6 augustus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.