voorstelling nieuw deventer gezelschap id theatre company komt 8 november in hoftheater raalte

 In de voorstelling ID krijgen zes jonge mensen de kans om een nieuwe identiteit voor zichzelf te creëren, maar daarvoor moeten ze eerst uitzoeken wat hun identiteit nu is. Ze worden begeleid door een onzichtbare spelleider, die via opdrachten de groep uitdaagt om hun angsten, geheimen en gedachten over elkaar prijs te geven. Samen proberen ze uit te vinden wat hun eigen identiteit is en of de oordelen die ze hebben over elkaar en zichzelf eigenlijk wel kloppen? Hoever gaat iedereen voor die nieuwe identiteit of blijven ze uiteindelijk toch liever wie ze waren?

ID is een  multidisciplinaire voorstelling over de kracht en de zwakte van het verschuilen achter een identiteit. Met persoonlijke verhalen, performances, video, live-muziek en hedendaagse dans die elkaar in rap tempo afwisselen. De voorstelling begint op 8 november om 20.15 uur. Kaarten zijn te bestellen via staging2.idtheatrecompany.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.