vogelkenner nico de haan geeft presentatie bij ivn raalte

Nico is een zeer beroemd vogelkenner en vogelbeschermer. Vele vogelboeken staan op zijn naam. Hij is regelmatig te horen op de radio bij het programma Vroege Vogels. De afgelopen jaren was hij samen met Hans Dorrestijn als de Baardmannetjes te zien op de TV.

De deuren gaan al om 19.00 uur open. In de foyer zal CameraNU uitleg geven over kijkers en camera’s. De lezing zelf begint om 20.00 uur. Er zal ook een quiz gehouden worden waarbij aardige prijzen te winnen vallen.

Entree bedraagt 8 euro, inclusief consumptie. Kaarten zijn te bestellen op staging2.hoftheater.nl of telefonisch via 0572-361361.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.