vijf spelers pec zwolle opgeroepen voor interlands

Verdediger Thomas Lam is door de bondscoach van Finland opgenomen in de definitieve selectie. Voor de Scandinaviërs staan er twee wedstrijden in de UEFA Nations League op het programma. Op vrijdag 12 oktober speelt de ploeg in en tegen Estland. Drie dagen later wacht het thuisduel met Griekenland.

Darryl Lachman gaat met het nationale elftal van Curaçao een aantal dagen naar de Verenigde Staten. De ploeg speelt daar op vrijdag 12 oktober een wedstrijd voor de CONCACAF Nations League tegen de Amerikaanse Maagdeneilanden.

Tripaldelli en Scamacca
Alessandro Tripaldelli en Gianluca Scamacca zitten in de definitieve selectie van Italië O20. Voor de jonge Zuid-Europeanen staan twee oefenwedstrijden op het programma. Op donderdag 11 oktober treden zij aan tegen de leeftijdsgenoten van Engeland. Dinsdag 16 oktober is Portugal de tegenstander.

Denis Genreau heeft een uitnodiging ontvangen van de Australische bondscoach Graham Arnold. Hij speelt met de ‘Socceroos’ op maandag 15 oktober een oefenwedstrijd in en tegen Koeweit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.